Vergaderen Sittard

Wanneer u specifieke wensen heeft met betrekking tot de invulling van uw vergadering, bijvoorbeeld het toevoegen van een exclusief diner, borrel, een teambuilding moment of een hotel overnachting, dan adviseren wij u graag in de mogelijkheden.

Bekijk onze vergaderarrangementen en de capaciteit en tarieven van de meeting rooms.

City Resort Congres Sittard biedt een totaalpakket aan zalen, diensten en faciliteiten om evenementen en andere zakelijke bijeenkomsten tot een succes te maken. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, climate control, Wi-Fi en alle moderne audiovisuele apparatuur die nodig zijn voor een geslaagde dag.

De veelzijdige faciliteiten van het hotel maken het mogelijk om een vergadering, congres of andere zakelijke bijeenkomst te combineren met een inspirerende activiteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke lunchbreak of culinair diner, een gezellig wedstrijdje bowlen, een groepsles Yoga of een ontspannen beautybehandeling.

Kortom, allerlei activiteiten die behalve teambuilding ook zorgen voor een plezierige en inspirerende bijeenkomst!

Bereikbaarheid

Gelegen aan de rand van Sittard, middenin de Sportzone Limburg, naast het Fortuna Sittard Stadion. Op 25 minuten rijden van Maastricht.

Culinair

De combinatie van faciliteiten van City Resort Sittard geeft de mogelijkheid om bijeenkomsten te combineren met een (zaken) lunch of culinair diner.

Bekijk onze reeds samengestelde arrangementen.

Bekijk de vergaderarrangementen

Wanneer u specifieke wensen heeft met betrekking tot de invulling van uw evenement, bijvoorbeeld het toevoegen van een exclusief diner, borrel, een teambuilding moment of een hotel overnachting, dan adviseren wij u graag in de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over het organiseren van zakelijke events? Vul het contactformulier in en nemen vervolgens contact met u op om u te informeren over de mogelijkheden.